Курсеви
по словенечки јазик

од 4,5 € / час Повеќе

Онлаjн курсеви по словенечки јазик

од 4,5 € / час Повеќе

Индивидуален
курс по словенечки јазик

Пријавете се

Интензивен
курс по словенечки јазик

Повеќе

Курс по словенечки јазик

за медицинскиот персонал Повеќе
За курсот:
2TM предавачи Курсевите ги водат квалификувани изворни говорници.
Соодветни услови Оптимална комбинација на цена и квалитет.
Во цената е вклучено се Материјалите за учење се вклучени во цената на курсот.
Снимка Ако сте пропуштиле час, можете да гледате видео од часот во секое време.
Загарантиран квалитет Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.
Водиме до резултат Со вежби ќе можете успешно да го совладате јазикот.
Пријавете се
Какви курсеви нудиме
од 4,5€ на час
Онлајн 💻

Научете словенечки јазик во група со изворни говорници

Повеќе
од 30€ на часс
Индивидуално ✍️ (во живо и онлајн)

Учете словенечки индивидуално со изворни говорник

Пријавете се
од 600€ за 100 часа
Интензив 🔥

Словенечки јазик што е можно поскоро

Повеќе
1900€ за 200 часа
Mедицина 👨‍⚕️

Курс по словенечки јазик за медицинскиот персонал

Повеќе
Впечатоци од нашите клиенти:
Studiranje u Evropi https://courses.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://courses.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://study.2tm.eu/content/uploads/sites/4/2022/12/education-default-sr.png&nocache=1&nocache=1 600-2500 € +38659043716 Slovenija Оценка: 4.9

врз основа на

7 прегледи
Ана Радоја
5

На 2тм курсот по словенечки јазик (Б1) сум веќе 3. пат и презадоволна сум од содржината и од професорите. Сите препораки.

Андреј Бокоњиќ
5

Навистина ми се допаѓа 2ТМ курсот по словенечки јазик. Го започнав курсот затоа што ми требаше поради факултетот. Имав 2 професори кои беа многу љубезни и ме научија многу. Ако треба да научите јазик од која било причина, ви препорачувам 2TM.

Драгутин Контиќ
5

Моите причини се многу едноставни, сакам да учам словенечки бидејќи го проширувам мојот бизнис на словенечкиот пазар и затоа сметам дека тоа е правилен пристап да можам да разговарам со идните клиенти на нивниот мајчин јазик.

Методиј Василев
5

Долго време бирав јазични курсеви, ги најдов 2TM и не зажалив. Часовите со предавач на којшто мајчин јазик му е словенечки, можноста да се учи кога ви одговара, заштедувајќи време и пари се главните придобивки од овие курсеви. За мојата работа ми требаше познавање на словенечки јазик и јас го направив тоа. Ви благодарам!

Мито Алексовски
4

Не е лесно да се најде професор по словенечки јазик во Македонија, а курсевите ан 2TM станаа за мене одлична можност да научам јазик со предавач на којшто мајчин јазик му е словенечки. И благодарам на Андреа којашто го раздели материјалот на јасни лекции и интересните задачи. Со таква професорка, секој ученик на секоја возраст може да научи.

Рајко Младенов
5

Ви благодарам за можноста да го научам јазикот на начин што ми е одговара - онлајн. Сопствена мотивација и одличен учител - тоа е тајната на одличниот резултат! Ниво А1 совладано, одиме понатаму - повисоко ниво.

Фросина Џерова
4

Да бидам искрена, бев скептична за онлајн курсевите, но професорката Маја направи да го мислам обратното. Таа секогаш се трудеше многу да ги анимира сите на часовите, едноставно беше невозможно да не се занесеме во процесот на учење словенечки јазик. Интересните домашни задачи и примери од реалниот живот, исто така го направија процесот на учење многу полесен. Како резултат на тоа, можам течно да читам словенечки, можам да комуницирам едноставно на различни теми. Има многу работа понатаму, но почетокот е направен.

Најчести прашања
За кого се нашите јазични курсеви?
Нашите курсеви се креирани за сите кои сакаат да се запишат на словенечките универзитети, да се подготват да положат испит по словенечки јазик, успешно да се прилагодат на Словенија, самостојно да водат бизнис во Словенија или едноставно да го научат словенечкиот јазик за слободно да комуницираат на него.
Како се плаќа за курсот?
Курсот можете да го платите на сметка во банка во рок од 5 работни дена од датумот на фактурата. Плаќање на рати не е можно.
Што да направите ако пропуштите некој од часовите?
Ако не можете да присуствувате на час, мора однапред да го известите предавачот на кој било начин. Ако имате часови преку ZOOM и пропуштите час, секогаш ќе имате пристап до снимката од часот.
Каков документ се издава по завршувањето на курсот?
На крајот од курсот, секој студент ќе добие потврда за завршен курс и ќе може да полага испит за познавање на словенечки јазик.

Пријавете се за
бесплатна консултација

Пополнете го формуларот. Нашите менаџери ќе ве контактираат наскоро.

    Запишете се на курс